Reisadvies

Galapagos

De echte duikliefhebber móet dit gezien hebben!

Duikvakantie Galapagoseilanden

Klik hier voor het Galapagos liveaboard vertrekschema

Er zijn een aantal plekken in de wereld die je als duikliefhebber gezien moet hebben. De Galapagoseilanden is daar één van! Geen andere plek op aarde biedt zo’n variëteit aan zeeleven. Van spannende duiken met haaien tot zwemmende schildpadden en zeeleeuwen.

Duiken rond de Galapagoseilanden kan zeer uitdagend zijn. Onder water heb je grote kans op ontmoetingen met scholen hamerhaaien, Galapagoshaaien, walvishaaien, manta’s en een grote hoeveelheid andere pelagische vissoorten. Een duik met zeeleeuwen en pinguïns is een bijzondere ervaring. Net als een ontmoeting met tijgerhaaien, zwarte en blauwe marlijnen of orka’s! Hiervoor is wel een beetje extra geluk nodig.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots