Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Costa Rica

Liveaboards Costa Rica: een land van natuur wonderen!....Costa Rica betekent Rijke Kust en deze naam past perfect bij dit land!

Door het adembenemende onderwater leven behoort Costa Rica tot de top-10 van beste duikbestemmingen ter wereld en is een ‘must’ voor echte duikliefhebbers! De grote pelagische soorten zijn hier in overvloed aanwezig, waaronder ook de grootste scholen hamerhaaien ter wereld. Tel daarbij op de vele kleinere kleurrijke soorten vis en een van de meest uitgebreide en rijke riffen van de zuidoostelijke Stille Oceaan en iedereen begrijpt waarom Cocos aan de top staat!

De natuur boven water is werkelijk prachtig en enorm divers. Hier vind je tropische regenwouden, savannes, prairies, moerassen, bergen vulkanen, en prachtige stranden en riffen! Ongeveer 30% is beschermd natuurgebied en je vindt er vele Nationale parken.

Naast de prachtige natuur kenmerkt dit land zich vanwege de vriendelijke bevolking en de harmonie in het land. De sportievelingen en natuurliefhebbers zullen absoluut van dit land genieten. Een jungletocht mag niet in uw vakantie ontbreken!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Costa Rica
Grote scholen tropische vis, amberjacks, haaien (waaronder de hamerhaai), schildpadden en meer - in het marine reservaat El Caño Island - een van de mooiste duikstekken van Costa Rican National Park S...
Er zijn vele superlatieven voor handen om het duiken op Cocos te omschrijven. Duiken hier is in elk geval niet voor watjes, maar als u geniet van snelle stromingen, pompende adrenaline en haaien in ov...
[Vanaf mei 2017] Haaien, schildpadden, Mobula roggen, de frogfish, zeepaardjes en meer - onder de golven van de een van de mooiste eilandengroepen van Costa Rica!