Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Hotels & Resorts Costa Rica
Toe aan een welverdiende zonvakantie met prachtige duikmogelijkheden?

Vanuit een resort of hotel in Costa Rica ligt de wereld aan uw voeten!

Ontdek de prachtige wateren via de plaatselijke duikscholen en centra of neem in kijkje op het vaste land. De natuur is werkelijk prachtig en enorm divers. Hier vind je tropische regenwouden, savannes, prairies, moerassen, bergen vulkanen, en prachtige stranden en riffen! Ongeveer 27% is beschermd natuurgebied en je vindt er vele Nationale parken.

Naast de prachtige natuur kenmerkt dit land zich vanwege de vriendelijke bevolking en de harmonie in het land. De sportievelingen en natuurliefhebbers zullen absoluut van dit land genieten. Een jungletocht mag niet in uw vakantie ontbreken!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Hotels & Resorts Costa Rica
LO/LG
Coco Beach hotel biedt een frisse omgeving vol met tropische lucht en is omgeven door plezier en avontuur. In het hotel heeft u beschikking tot een scala een diensten zoals...
Logies
Een deel van de kamers beschikt over een (semi-)keuken. De locatie van Colono is perfect; het duikcentrum bevindt zich op minder dan 5 minuten loopafstand.
LG/ HP
Hotel Mar y Mar biedt een buitenzwembad en uitzicht op zee. Het gezellige hotel ligt in Puntarenas op 45 km van Jaců. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Hotel Mar y Mar beschikt over gratis WiFi i...