Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Yap

Duikvakantie Yap: Yap "MANTA HEAVEN!!!" Een vakantie naar de Pacific en met name naar MicronesiŽ blijft u uw hele leven bij. Duiken met vele manta`s om u heen is een ervaring die je niet licht vergeet! De naam Yap heeft bij veel duikers het hart al sneller doen kloppen. Maar vergeet de unieke cultuur boven water niet!

Een groot deel van de bevolking leeft nog op traditionele wijze.Yap staat bekend als het land van het stenen geld, dat in Palau vervaardigd werd. Enorme stenen die de waarde van goud hebben.

De naam Yap betekent kanopeddel en is het eiland gegeven door de kapitein van een van de eerste Portugese schepen die Yap bereikte rondom het jaar 1500. Een kano met krijgers peddelde naar het schip en toen de kapitein naar het eiland wees, dachten zij dat hij de kanopeddel bedoelde en ze riepen Yap! En dat is altijd zo gebleven. Dit zijn slechts kleine voorbeelden van de geschiedenis en cultuur van Yap! Het eiland is boven water een klein paradijs: enorm groen, prachtige witte stranden en palmbomen en jungle waar u maar kijkt. Yap bestaat uit 4 dichtbij elkaar gelegen eilanden die door middel van bruggen met elkaar verbonden zijn.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Yap

Een van de mooiste eilanden ter wereld! Eťn zijde van Yap ligt aan de Filippijnse zee en de andere kant aan de Pacifische Oceaan.