Reisadvies

Yap

Duikvakantie Yap & algemene informatie

Yap is een schitterende en nog vrij onbekende deelstaat van MicronesiŽ dat aan de ene kant grenst aan de Filipijnse Zee en aan de andere kant aan de Pacifische Oceaan. De vier eilanden worden omringd door een koraalrif en je vindt er veel mangrove bossen, oerwoud en kleine baaien met witte zandstranden. De legendarische cultuur van Yap nodigt uit tot een nadere kennismaking. Wekelijks worden er excursies naar afgelegen dorpen en stammen georganiseerd, een absolute aanrader! Daarnaast is een kanotocht meer dan de moeite waard.

1 gevonden.

Manta Ray Bay

OceaniŽ > Micronesia > Yap

Hťt duikresort van Yap met nette kamers en een zwembad op loopafstand van het centrum. Bijzonder is de historische schoener die is omgetoverd tot restaurant.

Offerte aanvragen
   
Vanaf €3164,-
per persoon
9 dagen met China Airlines van Amsterdam naar Yap
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots