Reisadvies

Noorwegen Duikresorts

Midden tussen de prachtige en weelderige natuur van Noorwegen zien we steeds vaker duikresorts opkomen. De authentieke bouw van deze resorts brengen een geheel ontspannen sfeer met zich mee. Het duiken vanuit een resort in Noorwegen is een heel ander avontuur dan bij de warm water bestemmingen. Toch is het de kou zeker waard. De enorme diversiteit in het onderwaterleven is adembenemend.

In Noorwegen zie je namelijk bijna net zoveel critters als in Indonesië! Ook liggen er verschillende indrukwekkende wrakken op de bodem. Het duiken in Noorwegen is dus ook echt voor iedereen!

1 gevonden.

Gulen Dive Resort

Koud Water Bestemmingen > Noorwegen > Noorwegen Duikresorts

Met het prachtige uitzicht, een ontspannen sfeertje én fantastische duikstekken voor de deur, is Gulen Dive Resort dé ideale bestemming voor vele duikers!

Offerte aanvragen
  
per persoon voor 7-nachten
Logies
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots