Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Zuid Afrika & Mozambique duiksafari's
De big 5 boven ťn onderwater!

Duiksafari's: Big Game safari`s en big fish duiken! Zuid Afrika en Mozambique, combineer 2 prachtige landen; bekend om haar enorme rijkdom aan natuur en cultuur aan land. Maar wist u dat deze natuurrijkdom ook onder water te vinden is?
Wij hebben een enkele gespecialiseerde tours voor u geselecteerd, die de schoonheid van het land boven en onder water tot zijn recht laat komen. De verschillende tours zijn seizoensgebonden waardoor de beste garantie ontstaat voor ontmoetingen met het grote wild, op land en in zee. Verlies uw hart in Afrika!

Ga met ons mee op een onvergetelijke duikreis!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Zuid Afrika & Mozambique duiksafari's
***
Duikrondreis
Ervaar de essentie van Zuidelijk Afrika tijdens deze afwisselende rondreis door Zuid-Afrika, Mozambique en Swaziland. Geniet van de verschillende culturen en de talloze onvergetelijke ervaringen.
Tijdens deze 10-daagse rondreis door Zuid-Afrika ontmoet je niet alleen allerlei soorten haaien onder water maar spot je met een beetje geluk ook de Big Five tijdens een indrukwekkende safari!
Tijdens deze 12-daagse rondreis door Zuid-Afrika ontmoet je niet alleen allerlei soorten haaien onder water maar spot je met een beetje geluk ook de Big Five tijdens een indrukwekkende safari!
Logies en ontbijt

Zin in een echt avontuur? Combineer het beste van Zuid Afrika & Mozambique. Join the shark diving adventure en Hippo & Croc River cruise!

logies en ontbijt
Combineer het beste van Zuid Afrika & Mozambique. Join the shark diving adventure!