Reisadvies

Muscat

Duikvakantie Muscat & algemene informatie

Muscat is de witte hoofdstad van het sultanaat Oman en het hoofdkwartier van de regering. De oude havenstad werkt als een stadsoase en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een moderne metropool. Slechts de kleding van de inwoners en de Arabische architectuur verraden dat men zich op het Arabische Schiereiland bevindt.

Muscat beschikt over vele historische bezienswaardigheden zoals de forten van Al Jalali en Al Mirani. Een bezoek aan de Grand Mosque en de Soek van Mutrah mag zeker niet aan het programma ontbreken. Verder zijn er verschillende interessante musea en om te relaxen kun je terecht op ťťn van de stranden van de stad.

1 gevonden.

Tulip Inn Downtown Muscat (voorheen: The Ruwi Hotel)

Indische Oceaan > Oman > Muscat

In het hart van het centrale zakendistrict Ruwi, met heerlijk buitenzwembad en gezellig restaurant. Duiken doe je met Euro Divers, zo'n 10 km verderop.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies & ontbijt
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots