Reisadvies

Jebel Sifah

Duikvakantie Jebel Sifah & algemene informatie

Een oase van rust. Deze schilderachtige bestemming wordt omgeven door witte zandstranden, turquoise wateren van de Arabische Zee en het majestueuze Hajar gebergte. De keuze van Jebel Sifah als bestemming ligt in het feit dat de hoofdstad bereikbaar is in minder dan een uur rijden. Op weg naar Jebel Sifah, kom je door het rustige vissersdorp Sifah. Hier heb je een prachtig uitzicht op de bergen en de zee en samen met de vriendelijke mensen uit dit bescheiden, onopvallende dorp maakt het de perfecte Ďbuurmaní.

De unieke architectuur van Jebel Sifah combineert inheemse elementen met klassieke Midden-Oosten design. De sterke essentie van de traditionele Oman wordt ook weerspiegeld in het gebruik van rijke en levendige kleuren. De bergachtige omgeving van Jebel Sifah is de thuisbasis van 2.700 luxe woningen en diverse architectuur en stijl en heeft 200 ligplaatsen in de jachthaven van de stad. Ook beschikt Jebel Sifah over een 18-holes PGA golf baan, kleinhandel locaties, restaurants en cafťs.

1 gevonden.

Sifawy Hotel & Extra Divers

Indische Oceaan > Oman > Jebel Sifah > TOP 20 leren duiken

Sifawy Boutique Hotel, gelegen in de nieuwe badplaats Jebel Sifah, combineert Europees design met traditioneel Omaanse stijl.

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1014,-
per persoon
9 dagen met Qatar Airways van Amsterdam naar Muscat
Halfpension
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots