Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Jebel Sifah
Een oase van rust.

Duikvakantie Sifah: Een oase van rust. Deze schilderachtige bestemming wordt omgeven door witte zandstranden en turkoois wateren van de Arabische Zee, en omringd door de majestueuze Hajiar gebergte. De keuze van Jebel Sifah als bestemming ligt in het feit dat de hoofdstad bereikbaar is in minder dan een uur rijden. Op weg naar Jebel Sifah, komt u door het rustige vissersdorp Sifah. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de bergen en de zee en samen met de vriendelijke mensen uit dit bescheiden, onopvallende dorp maakt het de perfecte Ďbuurmaní.

De unieke architectuur van Jebel Sifah combineert inheemse elementen met klassieke Midden Ė Oosten design. De sterke essentie van de traditionele Oman wordt ook weerspiegeld in het gebruik van rijke en levendige kleuren.

Jebel Sifah strekt zich uit over een oppervlakte van 6,2 miljoen vierkante meter. Deze bergachtige omgeving is de thuisbasis van 2.700 luxe woningen en diverse architectuur en stijl en heeft 200 ligplaatsen in de jachthaven van de stad. Ook beschikt Jebel Sifah over een 18-holes PGA golf baan, kleinhandel locaties, restaurants en cafťs.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Jebel Sifah
****
Halfpension
Sifawy Boutique Hotel bevindt zich in de wereld klasse Jebel Sifah Resort en biedt een eigentijdse mix van Europees design met een sterke essentie van de traditionele Omani invloed, zowel in het conce...