Reisadvies

Mozambique

Manta’s? Check! Schildpadden? Check! Walvishaaien? Check!

Duikvakantie Mozambique

Mozambique staat bekend als dé bestemming voor het spotten van groot zeeleven, en dat is geheel terecht! Door het planktonrijke water zwemmen er onder andere schildpadden, manta’s, walvishaaien en walvissen. Een van de beste duiklocaties aan de Oost-Afrikaanse kust is Tofo. Het hele jaar door spot je hier walvishaaien en manta’s.

Helemaal in het noorden van Mozambique liggen de Quirimbas-eilanden en het grootste Marine Protected Area van Afrika. Dit beschermde gebied is het thuis van visrijke koraalriffen en een kweekvijver voor rifvissen en verschillende soorten zeeschildpadden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots