Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Mozambique

Duikvakantie Mozambique: Mozambique, Een Afrikaans tropische verassing! - Mozambique is jarenlang geteisterd door burgeroorlogen en overstromingen. Pas sinds enkele jaren heeft het de grenzen opengesteld voor bezoekers van buitenaf en daarmee voor het toerisme.

De kilometerslange kustlijn en de fantastische riffen met plankton rijk water, zorgen voor een bijzonder rijk onderwaterleven. U vindt er walvissen, walvishaaien, schilpadden en mantaís. De groten der zee zijn nagenoeg allemaal verzameld in de zee rond Mozambique. Boven water vindt je er eindeloze wtite stranden, tropische eilanden, een Portugese historie met prachtige steden als Inhambane en een puur en prachtig volk in kleine dorpjes/ nederzettingen.

Van april tot september heeft Mozambique een bijzonder aangenaam klimaat: warm en meestal droog, afgekoeld met zwoele zeewinden (beste duiktijd). Tijdens het regenseizoen, van december tot maart, is er een hoge luchtvochtigheid met temperaturen van 27 tot 29įC aan de kust.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Mozambique
Het vissersdorp Tofo ligt aan de oostkust van het schiereiland Inhambane tussen de Indische Oceaan en een klein binnenlands moeras gebied. Dankzij de Zuid-Amerikaanse invloeden is het eilandgevoel g...

Ga op avontuur en combineer de beste duikstekken van Zuid Afrika en Mozambique!