Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Mauritius - Le Morne

Duikvakantie & duiken Mauritius: Le Morne is gelegen in het Zuidwestelijke deel van het eiland Mauritius. Een comfortable vakantieoord met een rijke geschiedenis.

556 meter boven het schiereiland uit, prijkt de Le Morne Brabant. Dit is een berg en tevens een schiereiland in het uiterste zuidwestelijke punt van het eiland Mauritius. Deze berg wordt omringd door een lagune en op de steile hellingen zijn er diverse grotten te vinden. De berg is tevens een stille getuige van de vele slaven die zich hier wisten te verstoppen. Op de top van Le Morne Brabant kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Mauritius en de Indische Oceaan.

Maak een wandeling over het eiland en ontdek de rijke flora en exotische fauna. Ga met uw snorkel en duikbril op pad en mogelijk spot u een van de reuzenzeeschildpadden! Bewonder de kleurrijke koraalriffen, terwijl de tropische vissen overal langs u heen zwemmen. Maak een duik in Passe St. Jacques en geniet van een overvloed aan zeeleven. Manta's, schildpadden en haaien...Ze zijn er allemaal! Het merendeel van de duikstekken is op maximaal 25 minuten varen te bereiken.

Ontspan op de witte zandstranden en voel de tropische zonnestralen op uw huid schijnen. Een ware ontspanning, een vakantie in Le Morne.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Mauritius - Le Morne
****
All Inclusive
Met een zwembad in de vorm van een glimlach, een kraakheldere zee en berg Le Morne Brabantstaat, is deze strandvakantie een uit duizenden!
****
All Inclusive
Met een All Inclusive waar je U tegen zegt, hebt u die onvergetelijke zonvakantie in the pocket. RIU Le Morne: de perfecte keuze als u van luxe houdt.