Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Mauritius - Grand Baie

Duikvakantie & duiken Mauritius: In het noordelijke en noordwestelijke deel van het eiland strekt zich een lange vlakte uit met suikerrietvelden en kleine dorpjes. Hier, bij aux Piments, Trou aux Biches, Grand Baie en Cap Malheureux, treffen we de mooiste stranden van het eiland aan. Deze prachtige lange en vlak aflopende zandstranden worden liggen in de beschutting van een enorm turkooisblauwe lagune en een kilometers lang barriŤre rif.

De veelzijdigheid aan koraal en leven in dit rifgebied is voor elke duiker een genot om te zien!

Geheel onterecht zijn de geweldige duikstekken in het Noorden en Westen van Mauritius nog relatief onbekend. Rondom Mauritius ligt een barriŤre rif, dat opgebouwd is uit meer dan 200 soorten koraal, inclusief het beroemde zwarte koraal. Vooral de riffen in het noordelijke gedeelte van Mauritius zijn prachtig.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Mauritius - Grand Baie
****
Logies & ontbijt
De DodoLaLodge kent een centrale ligging, waardoor vele faciliteiten en trekpleisters (zoals prachtige duikstekken) zich op nabije afstand van de lodge bevinden!
****+
Logies
Geniet van uw luxueuze appartement! Voor diverse toeristische activiteiten (waaronder natuurlijk duiken) hoeft u slechts de drempel over te stappen!
***+
Logies & Ontbijt
Knus genesteld tussen oude Banyan Trees, uitkijkend over de Lagune van Pereybere, combineert het Hibiscus Hotel & Spa magische charme met discrete luxe, goede service en een hoge kwaliteit.
HP of AI
Kom volledig tot rust in het schoonheids-/wellness centrum. Neem een kijkje bij het avondentertainment, waaronder Sega shows, traditionele muziek van Mauritius, modeshows, cabaret, dansmuziek en nog v...