Reisadvies

Mauritius

Nog niet overspoeld door duikers, maar bomvol onderwaterleven

Duikvakantie Mauritius

Zowel boven als onder water is Mauritius bijzonder mooi. De geweldige duikstekken in het noorden en westen van Mauritius zijn nog relatief onbekend. Laat je verrassen door geweldige gorgonenwouden, rijk gekleurde koraalriffen en spectaculaire duikstekken rondom Coin de Mire, Round Island, Flat Island en Snake Island.

De veelzijdigheid aan koraal en leven in het rifgebied aan de noordwestelijke kant van het eiland is voor iedere duiker een genot. Het barrièrerif is opgebouwd uit meer dan 200 soorten koraal, waaronder het beroemde zwarte koraal en de thuisbasis voor rifbewoners zoals kreeften en keizersvissen. Daarnaast spot je gemakkelijk schildpadden, alen, inktvissen, zeekreeften, haaien en een groot aantal tropische vissen. Met een beetje geluk spot je dieper en verder van het rif zelfs walvissen en dolfijnen!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots