Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Sudan
Kleurenpalet aan vissen ťn haaien! Geen dag is het zelfde

Liveaboards Sudan: De koraalriffen zijn weelderig en gevuld met harde en zachte koralen, afgewisseld met grote sponzen en Ďcascading whipí koralen. Kleine clown vissen tot de grotere snappers, reusachtige barracuda's en zelfs de bumphead-papegaaivis, in Sudan kunt u ze tegenkomen. Er is genoeg om naar te kijken!

De muren zijn diep en plateaus een ideaal podium om haaien te spotten! Maar dat is nog niet alles, ook vindt u er prachtige wrakken, onder anderen in het unieke Umbria en Con Shelf II. Het duiken rond Sudan is een uitdaging! Duiken in de stromingen is een must en indrukwekkende ervaring!

Plateaus, haaien, barracudaís, tonijn, snappers en bumphead papegaaivissen wachten op u! Geen dag is het zelfde! Deze indrukwekkende dieren zijn een vertrouwd gezicht bij bijna elke duikstek. De duiken bij Pender, Innacolo, Preserver zult u zich de rest van uw leven herinneren. Sha'ab Rumi, de Con Shelf, Sanganeb en Wingate's Umbria zijn enkele van Sudan de mooiste duikplekken. Zuidelijker, rond de Suakin eilanden, vindt u Jumna: de thuisbasis van hamerhaaien, die majestueus voortbewegen in het water. De duikstekken zullen u niet teleurstellen!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Sudan
*****
Soft AI & duiken
De absoluut ultieme Rode Zee duikcruise - een Soedan expeditie met de Royal Evolution vanuit Marsa Alam in Egypte!
Als u nog nooit gedoken heeft rond Soedan is deze route een perfecte keuze! In de mystieke wateren vindt u hamerhaaien, steile wanden, geÔsoleerde pinakels en vele andere unieke wonderen.
De zee rond Sudan staat gelijk aan opmerkelijke ontmoetingen. De koraalriffen zijn weelderig en gevuld met harde en zachte koralen, afgewisseld met grote sponzen en Ďcascading whipí koralen.
South-Sudan is een fascinerende route, waar verscheidenheid onderdeel is van het (onderwater-)leven. Geen dag is het zelfde!