Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Aqaba

Duikvakanties & duiken Dit is de enige badplaats en havenstad van JordaniŽ, maar het drukke toerisme is hier nog ver te zoeken. De beschermende onderwaterwereld in dit deel van de Golf van Aqaba heeft fraaie koraalriffen en vele kleurrijke vissoorten. Aqaba is een "must" voor snorkelaars en duikers!

Er is een klein, oud centrum met kleine winkeltjes, traditionele kappers en enkele restaurantjes. De bevolking is zeer gastvrij en vriendelijk, maar bedenk wel dat in JordaniŽ andere normen en waarden gelden dan in andere vakantielanden.

Kortom, een uitstekende plek om hier van uw welverdiende rust te genieten!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Aqaba
***
LO of HP
Aquavista Hotel & Suites ligt in het centrum van Aqaba en beschikt over een eigen strand en een prachtig aangelegd zwembad op 15 minuten rijden van het hotel.
****
Halfpension
Nieuw 4-sterren hotel in het nieuwe resort Tala Bay. Het hotel is gebouwd in dorpse stijl met warme, natuurlijke kleuren, waardoor er een knusse sfeer hangt.
*****
LO of HP
Het 5-sterren MŲvenpick Resort & Spa Tala Bay staat garant voor kwaliteit. Het hotel ligt direct aan het strand en de jachthaven in het nieuwe toeristische Tala Bay aan de zuidkust van Aqaba en wordt ...
*****
LO, HP of VP
Direct aan het eigen zandstrand in het nieuwe resort Tala Bay biedt dit ruim opgezette hotelcomplex u alles wat u nodig heeft voor een 5-sterren Ďverwení vakantie vol zon, zee, strand en luxe.