Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
JordaniŽ

Duikvakantie JordaniŽ: JordaniŽ is een land waarvan het stempel eigenlijk in geen enkel paspoort mag ontbreken!

Steeds meer mensen ontdekken dan ook de schatten van dit fascinerende land met haar allerhartelijkste bevolking. Wat te denken van het wereldwonder Petra, de inde roze/rode rotsen uitgehouwen stad, waar u zich een hele dag of langer verwondert; Wadi Rum, de onmetelijke woestijn van lawrence of Arabia, met haar merkwaardige, vaak met de maan vergeleken, landschap; Amman, de drukke en snel groeiende hoofdstad; de Dode Zee, waar u in fraaie resort-hotels in alle rust kunt genieten van en ontspannen; Jerash, de prachtig bewaard gebleven Romeinse stad; maar ook het gezellige Aqaba aan de Rode Zee, een must voor snorkelaars en duikers en een ideale plaats om te genieten van zon,zee, strand en de Jordaanse gastvrijheid.

Waar u ook komt: u zult onder de indruk raken van de rijke cultuur, de afwisselende natuur en de gastvrije bevolking van JordaniŽ: Ahlan wa Sahlan!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In JordaniŽ
De beschermende onderwaterwereld in dit deel van de Golf van Aqaba heeft fraaie koraalriffen en vele kleurrijke vissoorten. Aqaba is een "must" voor snorkelaars en duikers!