Reisadvies

Nuweiba

BELANGRIJK BERICHT

Alle reizen naar NUWEIBA zijn tijdelijk NIET online boekbaar. Bij interesse staan wij je graag telefonisch (0314-653180) te woord.

Duikvakantie Nuweiba

Het Nuweiba gebied beschikt over een groot aantal afwisselende duikstekken met prachtige koraalmuren, koraaltuinen, pinakels en velden. Het hele gebied is een nog vrijwel ongerept onderwaterparadijs en nog onbekend bij de meeste duikers. Onderwaterfotografen hebben Nuweiba uitgeroepen tot beste macrolocatie. De kans dat je hier tijdens een duik Spaanse danseressen en een stuk of vijf verschillende soorten naaktslakken tegenkomt is groot. Ook zeepaardjes zijn hier niet zeldzaam.

2 gevonden.

Coral Resort Nuweiba

De Rode Zee > Egypte > Nuweiba

Het ruime en rustige resort ligt in een prachtige oase aan de Golf van Akaba. Het afgeschermde privé-strand is de ideale plek om te ontspannen.

Offerte aanvragen
   
per persoon
All-inclusive
Boeken & meer info

Helnan Nuweiba Bay Resort

De Rode Zee > Egypte > Nuweiba

Het serene resort ligt op een fantastische locatie in Nuweiba, met een adembenemend panoramisch uitzicht over de Golf van Akaba en het Sinaï gebergte.

Offerte aanvragen
   
per persoon
Logies of logies & ontbijt
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots