Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Marsa Alam Zuiden - Hamata

Mega Rode Zee liveaboard aanbiedingen! Tot 30% korting op Sea Serpent liveaboards, Royal Evolution & geselcteerde Emperor liveaboards t/m sept 2018!

Marsa Alam & Hamata duikvakanties: Deze meest zuidelijke regio van de Egyptische kust is een van de beste plaatsen aan de Rode Zee voor duikers die graag het comfort willen hebben van een hotel en toch willen duiken op de prachtige riffen van het Diepe Zuiden! De aan populariteit toenemende regio ligt op ca. 2 uur afstand van de luchthaven en ligt dus ver van de "bewoonde" wereld.

De mangrove moerassen langs de kust zijn de broedplaatsen voor de verschillende rif vissen die te vinden zijn bij de riffen rond Fury Shoals en Ras Banas.

Het duiken hier is uitstekend! Veel van de duikstekken liggen op ca. een half uur varen vanuit de kust en waren voorheen alleen te bereiken zijn met een liveaboard. Nu zijn deze riffen vanuit uw duikcentrum per dagboot te bereiken en kunt u síavonds weer genieten van uw comfortabele hotelbed!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Marsa Alam Zuiden - Hamata
****/*****
All Inclusive

Het beste van zuid Egypte!
HAMATA ****Zabargad Berenice Hotel
+ PORT GHALIB *****Crowne Plaz...

*****/****
All Inclusive

Het beste van zuid Egypte!
HAMATA
****Wadi Lahmy Azur
+MARSA ALAM *****Concorde Moreen Hotel

*****
Halfpension
Lahami Bay Beach Resort is een prachtig, luxe en ruim opgezet resort en beschikt over ťťn van de mooiste huisriffen van Zuid Egypte!
Van half februari tot december heeft u nu de unieke kans om de prachtige riffen van het diepe zuiden te bezoeken tijdens een mini-safari op de Okeanos Xplorer.
Soft All Inclusive
DUIKBEURS 2018 AANBIEDING! Het derde en kleinste kamp van Red Sea Diving Safari biedt u de mogelijkheid tot fantastisch duiken in het meest zuidelijke puntj...
****
Soft All-inclusive
Hamata is en blijft een speciale bestemming voor Egypte: het diepst Zuidelijk waar u kunt verblijven!
***
Het Zabargad Berencie Resort is momenteel gesloten