Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Rode Zee

Mega Rode Zee liveaboard aanbiedingen! Tot 30% korting op Sea Serpent liveaboards, Royal Evolution & geselcteerde Emperor liveaboards t/m sept 2018!

Liveaboard routes Egypte: Als marktleider in de Benelux bieden wij u dit seizoen een bijzonder complete vloot aan duiksafarischepen in verschillende klasse. Maximale keuze in boten en routes is ons uitgangspunt geweest bij de samenstelling van ons aanbod voor het komende seizoen.

Hoe verder u van de kust vaart, des te groter is de mogelijkheid dat u kunt genieten van de wat grotere vissen, haaien, dolfijnen en schilpadden. De kans dat u met meerdere boten op een duikgebied aanlegt, is uiteraard veel kleiner.

Een liveaboard geeft de meer avontuurlijke duiker de kans om de wat verder gelegen duikgebieden en de onaangetaste koraalriffen te ontdekken. Ook de meer bekende duikgebieden, vlakbij de kust gelegen, kunnen dan in alle rust worden bezocht.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Rode Zee
Ontdek de meest zuidelijke riffen en eilanden van de Egyptische kust. U kunt hier het hele jaar door duiken en u heeft de kans om nog ongedoken sites te ontdekken!
Twee eilandjes vormen samen de beroemde Brothers eilanden, solitair gelegen in het midden van de Rode Zee. Als enige twee riffen in deze regio, oefenen zij een enorme aantrekkingskracht uit op bijna a...
Deze driedubbele traktatie met 3 marine parken is een must voor iedere ervaren duiker!

Deadalus is een goede rivaal van de befaamde Brothers eilanden wanneer u op zoek bent naar pelagische vissoorten als rifhaaien en de grote hammerheads.

De 3 belangrijkste offshore eilanden in het zuiden van de Egyptische Rode Zee, Deadalus, Zabargad & Rocky genaamd, bieden duikers onvergetelijke ervaringen! De mooie, steile koraalmuren en riffen staa...
Thuisbasis van haaien en dolfijnen! De diepe zuid route voert u via de riffen van Fury Shoal naar de befaamde St. Johns riffen.
Vaar richting de Straat van Gobal, de welbekende Brothers Eilanden en het idyllische Safaga. Walvishaaien, manta's, diverse haaisoorten, prachtige koralen en meer...
Liefhebbers van wrakduiken gecombineerd met prachtige rifduiken komen in het noordelijke gedeelte van de Rode Zee helemaal aan hun trekken!
De riffen van Rocky en Zabargad zijn enorm verschillend. De pittige stroomduiken bij Rocky laten u kennis maken met pelagische vis. Zabargad, met zijn mooie turquoise lagune staat voor rustige duiken ...
De Safaga baai wordt beschermd door het schiereiland Abu Soma in het noorden, Safaga eiland in het oosten en het berggebied in het westen. Deze ligging garandeert dat er iedere dag uitstekende conditi...
De Egyptische havens tussen El Quesir en Hamata fungeren als vertrekplaatsen naar een fantastische onderwaterwereld in het zuiden van Egypte. De prachtige riffen en eilanden en hun bewoners maken van ...
Bezoek St. Johns, Rocky, Deadalus en natuurlijk Elphinstone. Ontmoetingen met haaien behoren hier (bijna) tot de orde van de dag: een onvergetelijk mooie ervaring!