Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
El Quesier

Mega Rode Zee liveaboard aanbiedingen! Tot 30% korting op Sea Serpent liveaboards, Royal Evolution & geselcteerde Emperor liveaboards t/m sept 2018!

El Quesier duikvakanties: El-Quesier is een van de oudste en tevens een van de belangrijkste havens van de Rode Zee. Van hier vertrok Koningin Hatshepsut`s expeditie naar het land van Punt, waarvan de oude reliŽfs in de Deir el Bahari tempel in Luxor van verhalen. El-Quesier had in de 16e eeuw een groot strategisch belang, hiervan getuigt het in het centrum gelegen fort van Sultan Selim.

Nu is El-Quesier een rustige vakantieplaats met zandstranden, helderblauw water en koraalriffen. De smalle straatjes van het stadje worden omzoomd door bazaars vol kleurig koopwaar dat door bedoeÔnen wordt aangeprezen. Er ligt een oud karavaan spoor dat via El Quesier naar Quena in de Nijlvallei voert, langs Romeinse opgravingen en opgravingen uit de tijd van de farao`s.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen El Quesier
****
Halfpension
Prachtig gelegen en gezellig hotel met de tuin direct aan het brede zandstrand. Er is een groot aanbod van activiteiten, zowel voor jong als oud.
*****
All Inclusive
Direct aan zee en met een fantastische huisrif voor de deur, zodat er uitstekend gesnorkeld en gedoken kan worden. Een heerlijk hotel om actief bezig te zijn of om lekker uit te rusten.
***
Halfpension
U geniet er van het prachtige woestijnlandschap, de oude historie en het absoluut indrukwekkende onderwaterleven! Het privť-strand, beschermd door de Mangrove baai is een van de mooiste in de regio.
*****
HP / AI
Het 5* MŲvenpick El Qusier Resort is een luxe en comfortabel resort dat van alle gemakken is voorzien. De uitstekende service en de diverse faciliteiten zorgen voor een aangenaam verblijf.
****
All Inclusive
Fijn resort, direct aan een heerlijk strand. Voor het hotel ligt een prachtig huisrif waar u zeer goed kunt snorkelen.
**/***
LO, HP & Soft AI
Hot tip! - 6e duikdag gratis! Roots Camp, kleinschalig en comfortabel! Dit leuke kleine kamp ...
***
All Inclusive
Het Utopia beach resort is bijzonder stijlvol in natuursteen gebouwd en beschikt over een prachtig huisrif. Het lange strand en het mooie zwembad vallen in smaak bij de zonaanbidders en rustzoekers.