Reisadvies

Verlengen op de Turks & Caicoseilanden

Verleng je vakantie op de Turks & Caicoseilanden

Heb je heerlijk genoten van een liveaboardcruise rond de Turks & Caicoseilanden? Dan heb je nu waarschijnlijk behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijk warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboardreizen. Na de wateren rond de eilanden doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke vissen, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld gaan bewonderen, zoals de prachtige stranden. Al genoeg van de Turks & Caicoseilanden genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen met een prachtige stopover. Hierdoor is het mogelijk om de prachtige vakantie nog onvergetelijker te maken. Geniet van twee prachtige vakanties in ťťn!

1 gevonden.

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Turks & Caicos

CaraÔbische Zee > Turks & Caicoseilanden > Verlengen op de Turks & Caicoseilanden

Ontdek de met palmbomen bezaaide stranden van de prachtige Turks & Caicoseilanden, ten zuidoosten van de Bahamas. Een echte droombestemming!

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie op de Turks & Caicoseilanden voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots