Reisadvies

Liveaboard Routes Turks & Caicos

Liveaboard routes rond de Turks & Caicoseilanden

De Turks & Caicos Eilanden winnen terrein op populariteit onder de duikers. Dit hebben zij met name te danken aan het geweldige zicht onder water, een gezond rif systeem met veel onderwaterleven en scala aan verschillende haaisoorten. Helemaal bijzonder: in het juiste seizoen zelfs bultruggen!

De wanden kunnen bestempeld worden als de meest indrukwekkende van de Caribische wateren. Met fantastische drop offs die tot oneindige diepte lijken te reiken.
Het Northwest Marine Park, gelegen bij Providenciales, biedt een tal aan prachtige wanden. De verschillende jaargetijde kenmerken zich doordat elk hun eigen pelagische vis hebben die er gespot worden, zoals mantaís, walvishaaien, dolfijnen en in de wintermaanden zelfs bultruggen!

Het hoogtepunt van jouw liveaboard cruise is West Caicos. Dit onbewoonde eiland is onderwater een grote aantrekker van pelagische vis. Uitgestrekte muren die bedekt is met indrukwekkende kleurrijke koralen en tal aan sponzen, zanderige bodems waar pijlstaartroggen en murenes overheen glijden. De diepere wateren zijn thuis van verschillende haaisoorten, adelaarsroggen en de octopus.

De duikers die komen voor actie zitten goed rondom French Cay. Dit eiland, dat behoort tot natuurreservaat, kent een fascinerende onderwaterwereld waar niet alleen de haaien zwemmen die ook rondom de andere eilanden te zien zijn. Ook hamerhaaien, stierhaai, citroenhaaien en tijgerhaaien worden hier soms gespot.

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Turks & Caicos

CaraÔbische Zee > Turks & Caicoseilanden > Liveaboard Routes Turks & Caicos

Een heerlijke liveaboard trip met duiken vol spectaculaire muren, CaraÔbische rifhaaien, gevlekte adelaarsroggen, jacks, grouper en schildpadden.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots