Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Turks & Caicos
Een waar Mekka voor duikers van over de hele wereld.

Liveaboards Turks & Caicos: CaraÔbische rif haaien komen hier veel voor, zoals spotted eagle rays, jacks, grouper, en schildpadden. Ook frequent gespot worden de blacktips, tijger haaien, hamerhaaien en manta's. Beroemd om zijn spectaculaire muren overgoten met enorme gorgonian fans, barrell sponges, hard-coral arches and macro life, maken een duik in het water van de Turks- en Caicoseilanden tot een onvergetelijke ervaring.

Veel van de duik sites bevinden zich buiten de grenzen van het Prinses Alexandra Nationaal Park, wat voorziet in een strikte bescherming van het meeste van het maritieme leven in de omgeving van Provo. Alle duik operators in de omgeving ondersteunen enthousiast de discussie over de bescherming van het gebied. Ze werken mee aan de beschermende maatregelen om met elkaar te zorgen dat de Turks- en Caicoseilanden en haar wateren schoon blijven voor toekomstige bezoekers.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Turks & Caicos
De wateren van de Turks- en Caicoseilanden zijn befaamd om het uitstekende zicht onder water en de overvloed aan het maritieme leven in alle maten en soorten!