Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Turks & Caicos

Liveaboards Turks & Caicos: CaraÔbische rif haaien komen hier veel voor, zoals spotted eagle rays, jacks, grouper, en schildpadden. Ook frequent gespot worden de blacktips, tijger haaien, hamerhaaien en manta's. Beroemd om zijn spectaculaire muren overgoten met enorme gorgonian fans, barrell sponges, hard-coral arches and macro life, maken een duik in het water van de Turks- en Caicoseilanden tot een onvergetelijke ervaring.

Veel van de duik sites bevinden zich buiten de grenzen van het Prinses Alexandra Nationaal Park, wat voorziet in een strikte bescherming van het meeste van het maritieme leven in de omgeving van Provo. Alle duik operators in de omgeving ondersteunen enthousiast de discussie over de bescherming van het gebied. Ze werken mee aan de beschermende maatregelen om met elkaar te zorgen dat de Turks- en Caicoseilanden en haar wateren schoon blijven voor toekomstige bezoekers.

De wateren van de Turks- en Caicoseilanden zijn befaamd om het uitstekende zicht onder water, high voltage wall dives, en de overvloed aan het maritieme leven in alle maten en soorten. Nauwelijks regenval en betrouwbare zeestromingen dragen bij aan het opmerkelijk goede zicht onder water en zorgen voor voedsel voor de vele Pelagische soorten die in deze wateren voorkomen.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Turks & Caicos
All Inclusive
De Turks & Caicos Aggressor II verwent haar gasten van April tot en met December met spannende duiken langs de kusten van Providenciales, West Caicos en French Cay.
****
All-Inclusive!
De Turks & Caicos Explorer II is een ruim 37 meter lang aluminium jacht en biedt plek aan 20 passagiers verdeelt over 10 hutten.