Reisadvies

Speyside

Duikvakantie Speyside & algemene informatie

Speyside ligt aan de noordoostkust van Tobago. Het is een streek van grote schoonheid, die schrijvers als Ian Fleming, de bedenker van James Bond, inspireerde. Hij woonde er op het kleine ĎGoat Islandí, nabij Little Tobago, dat ook wel het Eiland van de Paradijsvogel wordt genoemd.

Een perfecte locatie voor natuurliefhebbers, rustzoekers en niet te vergeten duikers. Hier, in de Atlantische Oceaan ten oosten van Speyside, vindt u de grootste concentratie van duiklocaties van Tobago.

1 gevonden.

Nabucco's Resort Speyside Inn

CaraÔbische Zee > Tobago > Speyside

Nabucco's Resort Speyside Inn en het bijbehorende duikcentrum liggen ingebed tussen de heuvels van Tobago's hoogste berg en het strand van Speyside baai.

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1555,-
Per persoon
9 dagen met British Airways van Amsterdam naar Tobago
Logies & ontbijt
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots