Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Tobago

Duikvakantie Tabago: Tobago is het zustereiland van Trinidad. Hoewel de twee eilanden vaak in een adem worden genoemd, verschillen ze veel van elkaar. Trinidad vormt meer het ‘zakelijke’ deel van het duo en is met name bekend om het jaarlijkse carnaval dat ook wel de ‘greatest show on earth’ wordt genoemd. Tobago daarentegen lijkt synoniem aan het woord ‘relax’ en wordt alom geprezen als een strandvakantie- en natuurbestemming bij uitstek. Deze groene oase ligt op nog geen 50 kilometer ten noordoosten van Venezuela. Eens maakte het eiland deel uit van het Zuid-Amerikaanse continent waardoor er een flora en fauna is te vinden die elders niet in het Caribisch gebied voorkomt. In 2003 werd Tobago dan ook uitgeroepen als ’s werelds beste ‘eco’ bestemming. Tobago’s kloppende hart bestaat uit regenwoud, terwijl ongerepte stranden de kustlijn sieren. Het is geen toeval dat leden van het Britse koningshuis hier hun ‘honeymoon’ doorbrachten en tal van beroemdheden er een geheim plekje onder de zon vonden.

Van ‘massa’ toerisme is hier geen sprake; Tobago is een Caribisch eiland dat er nog precies zo bijligt als in de 60’-er en 70’-er jaren. Dat geeft de bestemming de specifieke, charmante sfeer welke diegenen die op zoek zijn naar de ‘good old times’ zeker zal aanspreken. De Engelstalige bevolking is vriendelijk, gastvrij en heeft nooit haast. De geitenraces, dé lokale sport, is zo’n beetje het enige waar ze zich druk over maken. Er zijn tal van fabuleuze stranden die meestal in een baai liggen; de westelijke kant van het eiland, aan de Caribische Zee, is met name geschikt om te zwemmen terwijl er in het noordoostelijke deel van het eiland, de Atlantische Oceaan kant, tal van duiklocaties zijn te vinden.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Film en Downloads
In Tobago
Een perfecte locatie voor natuurliefhebbers, rustzoekers en niet te vergeten duikers. Hier, in de Atlantische Oceaan ten oosten van Speyside, vindt u de grootste concentratie van duiklocaties van Toba...