Reisadvies

Liveaboard Routes Bay Islands

Klik hier voor het Honduras liveaboard vertrekschema

Liveaboard routes rond Honduras

Gelegen in centraal Amerika, behoren Honduras en de Bay Islands tot de top van de beste duikbestemmingen van de Caribbean. Jouw liveaboard brengt je naar de mooiste stekken, gelegen voor de kust van het land.

Het duikgebied voor de kust van Honduras maakt deel uit van het MesoAmerican Barrier Reef, het op een na grootste barrier reef ter wereld. Duikers die gek zijn op sensationele wanden, fascinerende wrakken, kleurrijke en ondiepe riffen en grote variŽteit aan vis zijn op de Bay Islands op hun plek.

Rondom Roatan duik je op fantastische wrakken, indrukwekkende grotten en met kleurrijk koraal bedekte wanden. Goed voor groot en voor klein spul, kom je hier verschillende haaisoorten, barracudaís en de Creole wrasse tegen.

Het kleinste maar veruit meest populaire eiland van de Bay Islands is Utila. De stekken rondom Utila kennen veruit de grootste diversiteit aan onderwaterleven. Geweldig voor fotografie! Doorgaans is het zicht er voed en is de stroming zeer licht. Doordat hier het gehele jaar door uitstekend gedoken kan worden is Utila geliefd onder de duikers.

1 gevonden.

Bay Islands (Utila)

CaraÔbische Zee > Honduras > Liveaboard Routes Bay Islands

Een liveaboard trip rond Honduras Bay Islands betekend een week vol CaraÔbische duiken naar kleurrijk koraal, dramatische drop-offs en rotsformaties.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots