Reisadvies

Liveaboard Routes Bay Islands

Klik hier voor het Honduras liveaboard vertrekschema

Liveaboard routes rond Honduras

Liveaboard bootreizen zijn de beste manier om optimaal te genieten van de indrukwekkende onderwaterwereld van Honduras. Je hebt de mogelijkheid om meerdere duiken per dag te maken Aan boord geniet je niet alleen van het prachtige uitzicht op schouwspellen die vanaf het droge niet te zien zijn, maar ook van uitstekende service. Daarnaast beschikken de boten over eerste klas accommodaties. De kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn van gelijke kwaliteit. Iedere boot heeft haar eigen specifieke sfeer, hierdoor kun je kiezen voor een boot waar je je helemaal thuis voelt!

1 gevonden.

Bay Islands (Utila)

CaraÔbische Zee > Honduras > Liveaboard Routes Bay Islands

Een liveaboard trip rond Honduras Bay Islands betekend een week vol CaraÔbische duiken naar kleurrijk koraal, dramatische drop-offs en rotsformaties.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots