Reisadvies

Liveaboard Boten Bay Islands

Klik hier voor het Honduras liveaboard vertrekschema

Liveaboards rond Honduras

Ongerept zou het beste woord zijn om het prachtige Caribische eiland Utila te beschrijven. Utila ligt ongeveer 30 kilometer ten noorden van het vasteland van Honduras en is het kleinste en minst ontwikkeld van de drie Hondurese Baaieilanden (de andere twee zijn RoatŠn en Guanaja). Van oudsher is Utila een vissersgemeenschap, een beroep dat nog steeds door het overgrote deel van de bevolking wordt beoefend in de nabijgelegen Keys, maar toerisme wordt gezien als de toekomst.

1 gevonden.

Roatan Aggressor

CaraÔbische Zee > Honduras > Liveaboard Boten Bay Islands

Aanbieding: boek zomerse cruises met US$ 1000 pp korting!

De Roatan Aggressor is de perfecte uitvalsbasis om het duikgebied van Utila te ontdekken en biedt haar gasten een unieke liveaboard ervaring. Bezoek Cayos Cochinos (Hog eilanden), Roatan ťn Utila!

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €1667,-
per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots