Reisadvies

Honduras

Slechts een duik verwijderd van het één na grootste barrièrerif ter wereld!

Duikvakantie Honduras

Klik hier voor het Honduras liveaboard vertrekschema

Het kleine eiland Utila is omgeven door uitgestrekte koraalriffen met een overvloed aan zeeleven, wat het populair maakt onder duikers. Hét hoogtepunt onder water is het een na grootste barrièrerif ter wereld, het Midden-Amerikaanse rif. Rondom Utila liggen meer dan 60 duikstekken, waaronder kleurrijke riffen met veel vissen, wrakken bedekt met prachtig koraal en diepe drop-offs met klein zeeleven. Afgelegen diepzeeheuvels vormen bloeiende steden onder water. Tijdens de walvismigratie spot je zelfs walvissen!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots