Reisadvies

Liveaboard Silver Banks

Klik hier voor het Silver Banks liveaboard vertrekschema

Van januari tot april biedt de schitterende Turks & Caicos Aggressor II fantastische trips naar Silver Banks om te snorkelen met bultrug walvissen! Silver Banks ligt ten noorden van de Dominicaanse Republiek, ongeveer op dezelfde afstand van de Turks- en Caicoseilanden.

Tijdens deze bijzondere en indrukwekkende snorkeltrip observeer je de walvissen van heel dichtbij, zowel van boven water als vanuit het water. Je zult ze zien spinnen en spelen, hun jachtgeluiden door het water horen en de kracht en gratie voelen van een van de meest intelligente zoogdieren ter wereld! Dit is een 'once in a lifetime' ervaring om nooit te vergeten!

1 gevonden.

Snorkelen bij Silver Banks

CaraÔbische Zee > Dominicaanse Republiek > Liveaboard Silver Banks

Een snorkeltrip om nooit te vergeten! Silver Banks is een van de weinige plekken op aarde waar je kunt zwemmen en snorkelen met bultrugwalvissen!

PrijzenOfferte aanvragen
  
per persoon voor 7 nachten
Soft all-inclusive
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots