Reisadvies

Curaçao

Kleurrijk Curaçao biedt een mooie combinatie van een heerlijke strandvakantie en mooie duiken

Duikvakantie Curaçao

Onder water is veel leven te spotten. Kleurrijke vissen, zeesterren, zeepaardjes en schildpadden zijn slechts enkele voorbeelden. Een van de meest bekende duikstekken van Curaçao is het Mushroom Forest. De harde koraalformaties in de vorm van paddenstoelen zijn een leuk gezicht. Andere mooie duikspots vind je rond het eilandje Klein Curaçao ten zuidoosten van Curaçao. Hier vind je nog meer en groter zeeleven. Voor een wrakduik zit je op Curaçao ook goed. Het vrachtschip The Superior Producer is zelfs verkozen tot één van de mooiste wrakken in de Cariben! Op zo’n 30 meter diepte spot je koraal, oranje sponzen en grote barracuda’s.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots