Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Cuba
Unieke liveaboard boten!

Liveaboards Cuba: De lange kustlijn van Cuba gecombineerd met helder water en een prachtige onderwater wereld maakt het een geweldig land om te gaan duiken. Er zijn relatief weinig duikcentra te vinden als in andere populaire duiklanden, een extra reden waarom een liveaboard reis de perfecte optie is voor uw duikvakantie naar dit unieke land. De beste duikstekken zijn verdeeld langs de kust van het eiland, dieper de zee in. Ook hiervoor is een liveaboard reis een uitgelezen kans om niets moois te missen!

Er zijn verschillende liveaboard boten beschikbaar in Cuba. Zo vindt u er ook unieke boten. Sommige Ďwoonbootí hotels zijn centraal gelokaliseerd, midden tussen de prachtige riffen. Hierdoor ervaart u alle voordelen van een Ďvasteí accommodatie plaats (een verankerd, drijvend hotel!!) en de voordelen van een liveaboard reis.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Cuba
Volpension
Avalon Fleet I is een grote liveaboard voor maximaal 18 gasten in 8 hutten. Het prachtig gebeitste eikenhouten interieur heeft een open en eigentijdse sfeer.
Volpension
De Avalon Fleet II beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor uw droom duikvakantie! Zo heeft ze 10 luxe, comfortabele hutten voorzien van airconditioning, met individuele thermostaten. Alle ...
Volpension
Is het tijd voor ontspanning, avontuur of heeft u gewoon behoefte aan een heerlijke vakantie? Bezoek de Canarreos Archipelago tijdens een unieke liveaboard reis aan boord van Georgiana!
Volpension
Met een lengte van bijna 23 meter vaart Halcůn door de wateren rondom Cuba, aangevoerd door twee GM 450 pk dieselmotoren.
Volpension
La Reina is een comfortabele, volledig gerenoveerd liveaboard. Ze beschikt over een centraal airconditioning systeem, 4 tweepersoonskamers met eigen badkamer en warm water.
Volpension
De Tortuga is een bijzondere verschijning onder de Cubaanse liveaboard boten. Tortuga is namelijk een woonboot van twee verdiepingen, een unieke verschijning!