Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Cuba

Duikvakantie Cuba: Cuba heeft een indrukwekkende kustlijn van 5700 km lang met riffen, grotten, honderden eilanden en paradijselijke stranden. Een ongekende vakantie bestemming. De Cubaanse onderwaterwereld vervullen de diepste dromen van duikers met vele tropische vissen en sprookjesachtige koraalriffen. De wateren rond Cuba zijn relatief nog maar weinig betreedt, hierdoor is er sprake van ongerepte onderwater flora en fauna. De Cubaanse wateren zijn de mooiste van de Caraibische Zee, zo vindt u er bijna 50 verschillende haaisoorten, terwijl dit aantal in andere delen van de Caraibische zee aanzienlijk lager ligt. Met haar fascinerende geschiedenis en cultuur bent u verzekerd dat Cuba een veelzijdige vakantieland is.

Cuba, het eiland van salsa, sigaren en rum maar ook het laatste 'socialistische paradijs' op het westelijk halfrond. Er zijn maar weinig eilanden in de Caraibische Zee met zoveel werelderfgoeden als Cuba. Door de UNESCO zijn er op Cuba maar liefst 8 monumenten en koloniale steden tot werelderfgoed uitgeroepen. Voor liefhebbers van zon, zee, strand, rumcocktails en het verslavende ritme van de Cubaanse muziek zijn er volop mogelijkheden in dit paradijselijk land. Voor duikers die op zoek zijn naar spanning, avonturen, sensatie en klaar zijn om de mystieke onderwaterwereld te betreden is Cuba een echte aanrader!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Cuba
Er zijn relatief weinig duikcentra te vinden als in andere populaire duiklanden, een extra reden waarom een liveaboard reis de perfecte optie is voor uw duikvakantie naar dit unieke land. De beste dui...
Via de liveaboard routes in Cuba worden de magische onderwaterwerelden die de Caraibische Zee verstopt onder turquoise golven zichtbaar voor u.