Reisadvies

Liveaboard Boten Bonaire

Tijdens het duiken op Bonaire zul je enorm veel diversiteit tegenkomen onderwater. Zo spot je vaak papegaaivissen en vlindervissen, maar ook baarzen, makrelen en grondels zijn vaak te zien. Daarnaast zijn de wateren rond Bonaire ook huis voor zeeschildpadden, adelaarsroggen en zeekomkommers en met een beetje geluk kom je zelfs mantas, rifhaaien of groepen dolfijnen tegen!

Elke duikstek heeft zo zijn eigen kenmerken, maar elke stek heeft onaangetaste koraalriffen die een thuis vormen voor vele tropische vissen en kleurrijke andere zeebewoners! Ook om de duikstek zonder te beschadigen te verlaten ligt er een steen met het woord exit erop. Zo blijven alle prachtige duikstekken onaangetast!

1 gevonden.

Island Breeze

CaraÔbische Zee > Caribbean Liveaboards > Liveaboard Boten Bonaire

Nog niet eerder was het mogelijk een liveaboard duikvakantie te boeken op de ABC eilanden, maar vanaf aankomende februari 2023 komt daar dan toch verandering in!

Offerte aanvragen
   
Vanaf €855,-
per persoon
100% gegarandeerd: De beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Volpension
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots