Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Antillen

Liveaboards Antillen: U zult versteld staan tijdens het duiken in de Noordoost Caribische Zee. Hoewel er in de bekende duikbladen niet vaak ruchtbaarheid aan gegeven wordt, is de variatie in topografie en duikstekken, die gedurende de liveaboard week worden aangedaan, bijzonder verrassend!

Het noordoostelijke deel van het Caribische gebied is een interessante regio met haar mix van Nederlandse, Britse, Franse en lokale culturen tegen het decor van een aantal van de mooiste eilanden in het hele Caribische gebied.

Saba is de top van een slapende vulkaan met een oppervlakte van 7,5 km2, die zoín 1000 meter boven het zeeoppervlak uitrijst. Het eiland is omgeven door vulkanisch zand en staat bekend om de pinakels die langs de kust verzonken liggen. De ruige topografie boven water wordt onder water weerspiegeld en het overvloedige zeeleven hier resulteerde in 1987 in de stichting van het Saba Marine Park.

St. Kitts biedt waarschijnlijk de grootste diversiteit in duikstekken. Vingerriffen, courante wrakken en een groot aantal drop-offs zullen tot uw verbeelding spreken.

Als u over een scherpe blik beschikt, komt u hier regelmatig zeeleven tegen dat in andere gebieden van de Caribische zee als zeldzaam wordt beschouwd!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Antillen
****+
All-Inclusive!
De combinatie van duiken en de mogelijkheid om eilanden te bezoeken met Carribean Explorer 2 is uniek in de Liveaboard wereld.