Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Bonaire Villa's
Van privé villa's tot privé zwembaden en huisriffen!

Speciale prijzen met TUIFly vluchtkortingen - ook tijdens de herfstvakanties!
Ongelimiteerde Dive & Drive pakketten nu tot december 2018 boekbare!

Wanneer u op zoek bent naar kleinschaligheid, natuur en rust zult u zich op Bonaire direct thuis voelen. De gezellige sfeer en de vriendelijke bevolking maken van uw duikvakantie een feest!

Het kristalheldere water met een constante temperatuur van ca. 28 graden, de grote hoeveelheid aan riffen en verschillende duikplekken, gecombineerd met een aangename temperatuur, rust en een strikt marine park beleid hebben Bonaire de reputatie gegeven van 'divers paradise'.

Bonaire is een relatief droog eiland waar de zon bijna het hele jaar door schijnt. De passaatwinden die er altijd voorkomen zorgen voor een aangename temperatuur. Het kristalheldere water, de grote hoeveelheid aan riffen en verschillende duikplekken, gecombineerd met een aangename temperatuur, rust en een strict marine park beleid hebben Bonaire de reputatie gegeven van ‘divers paradise’. Deze slogan ziet u dan ook op alle autonummerborden terug…

De riffen rondom Bonaire zijn ongerept en kenmerken zich door de vele verschillende soorten kleurrijk koraal en hoeveelheid tropische vis. Ruim 60% van de duikstekken bereikt u vanaf de kant en dat is uniek in de wereld. Alle duikstekken zijn eenvoudig te bereiken en stroming vindt u er nagenoeg niet. Na het bemachtigen van de marine park penning plant u zelf uw duiken. Vanzelfsprekend nadat u eerst een uitgebreide briefing heeft ontvangen! Bonaire is bijzonder zuinig op haar onderwaternatuur: u duikt in een marine park waar veiligheid en behoud zeer serieus worden genomen. En dat merkt u aan de kwaliteit van het rif, Bonaire’s goede marine park beleid werkt!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Bonaire Villa's
Drive & dive
6-persoons villa
De Crown Ridge 13 Ocean Front Villa is een perfect verblijf voor duikers en snorkel liefhebbers.
Dive & dive
6-persoons villa
Een privé steiger, equipementruimte, spoelbakken, buitendouche en huisrif? Bij de Hato Oceanfront villa is het allemaal mogelijk!
****
Dive & Drive
'La Pura Vista' is een luxe, kleinschalig guesthouse waar persoonlijke service voorop staat. U wordt verrast door een bijzonder sfeervolle setting met een uniek uitzicht over heel Bonaire en de Caribi...
Drive & dive
12-persoons villa
Deze luxe en volledig ingerichte vakantie villa behoort tot 1 van de betere villa's op Bonaire.
Drive & dive
8-persoons villa
Een prachtige villa voor maximaal 8 volwassenen. Naast 2 duikscholen in de nabije omgeving is er ook een restaurant met een bar.
****
Logies, Dive & Drive
Complete luxe op Bonaire! Verblijf in uw eigen villa met privé zwembad in het hart van Bonaire!