Reisadvies

Dive Hut Bonaire

Dive Hut Bonaire
    
€1150,-
Vanaf €1042,-
PRIJS INCLUSIEF PICK-UP TRUCK & NO-LIMIT DUIKEN!
9 dagen met TUI Fly van Amsterdam naar Bonaire Resorts
Self-catering drive & dive vliegreis

Dive Hut Bonaire

LET OP! Autohuur (double pick-up met airco) & 6-12 dagen ongelimiteerd lucht & lood INBEGREPEN in de prijs!

Bon Bini bij de Dive Hut!

De Dive Hut Bonaire is een uniek concept op Bonaire. Dit kleinschalige, intieme en budgetvriendelijke hotel streeft naar een uitstekende service voor hun gasten. Het is gelegen aan de noordkant van Kralendijk op loopstand van het centrum, het strand en Wannadive Divecenter.

De “Hut” is volledig ingericht voor de duiker, de duikfaciliteiten zijn 24 uur per dag geopend. Er is een gezellig restaurant en op het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over het eiland. Op donderdag komt het restaurant/bar tot leven met de bekende BBQ in samenwerking met Wannadive en Dive Friends. Een samensmelting van duikers, toeristen en lokale bevolking met een geweldige sfeer, goed eten en de koudste drankjes!

Kaart

Kamers

De standaard kamers zijn pas gerenoveerd en voorzien van kabel tv, airconditioning, koelkast, wifi en een klein terras met zitje. De badkamer beschikken over een douche (met warm water) en toilet.

De comfortabele studio’s hebben dezelfde faciliteiten als de kamers, maar zijn daarnaast voorzien van een kitchenette met kookplaat, koffiezetapparaat en koelkast.

De appartementen hebben naast de faciliteiten van de studio een aparte woon en slaapkamer.

Duiken rond Bonaire

Helder water en nagenoeg geen stroming. Je kunt zelf je duiken plannen!

Bonaire is bijzonder trots en zuinig op de onderwater wereld. Het eiland staat bekend om haar strikte en goede marine park beleid. De riffen zijn dan ook van een uitstekende kwaliteit en men doet er alles aan om dit zo te houden! Bijna alle riffen zijn vanaf de kant te bereiken en stroming komt u nauwelijks tegen. Het water is bijzonder helder met een gemiddeld zicht van 30 tot 50 meteren de watertemperatuur zakt nagenoeg nooit onder de 25°C. Dit bijzonder goede duikklimaat zorgt ervoor dat je zelf je duiken kunt plannen en zelfstandig duikt.

Uiteraard nadat je eerst een uitgebreide briefing en check duik hebt gehad zoals vereist door het Marine Park beleid. Met ongeveer 86 duikstekken waarvan er 60% van de kant te bereiken zijn, kun je Bonaire met recht een Divers Paradise noemen. De riffen hebben door het goede marine park beleid nauwelijks te lijden gehad. Je vindt er een aantal wrakken, waaronder de bekende Hilma Hooker.

Een duik die je niet mag missen is die onder de pier van Kralendijk. Naast de mooie koralen kom je onder water vele soorten rifvissen tegen waaronder baarzen, murenen, zeepaardjes, barracuda’s en hengelaarvissen.Voordat u “mag” gaan duiken dient u een Marine Park penning aan te schaffen die geldig is voor het hele jaar. De kosten zijn ca $25,-.

Wanneer u niet graag zelfstandig duikt is het tevens mogelijk om een aantal bootduiken of begeleidde duiken te boeken. En vanzelfsprekend kunt u ook voor cursussen goed op Bonaire terecht!

De riffen rondom het eiland Klein Bonaire zijn alleen per boot te bereiken. Met de hoeveelheid kantduik stekken kun je al zeer goed vermaken, maar een trip naar Klein Bonaire is wel aan te raden.

Duikcentrum Wannadive Bonaire

Wannadive Bonaire heeft zich gespecialiseerd in het leveren van de beste service om gasten optimaal te laten profiteren van het geweldige kantduiken dat Bonaire wereldberoemd heeft gemaakt. Met drie handige pick up / drop off punten voor tanks op het eiland heeft Wannadive Bonaire een serviceniveau bereikt dat ongeëvenaard is.

De eigenaren, Roeland "Bob" Labots en Bart Snelder zijn ervaren en toegewijde PADI duikinstructeurs en Bonairiaanse veteranen. Met hun ongedwongen manieren en service van wereldklasse met een glimlach hebben ze een naam opgebouwd voor zichzelf. De vele gasten die steeds weer terugkeren worden ontvangen als familie!

Wannadive Bonaire heeft 4 duikbases: het Eden Beach Resort, het City Cafe en de Windsock Accommodaties. Het Eden Beach Resort ligt op 5 minuten ten noorden van de hoofdstad van Bonaire, het City Cafe vindt u rechts in het centrum van de stad, terwijl Windsock in het zuiden ligt, op 5 minuten van Flamingo Airport. Er is ook een complete duikinstallatie in hun eigen kleine hotel; De Wannadivehut.

Het voordeel van duikbases op 4 locaties is dat de gasten gebruik kunnen maken van alle faciliteiten, ongeacht in welk hotel ze verblijven. U hoeft dus geen tanks te vervoeren. Nitrox is ook beschikbaar op alle locaties. Met uw Wannadive ID-kaart kunt u uw tanks gewoon op iedere locatie ophalen en ... duiken maar! Zorgeloos genieten van de prachtige kantduiken (60! duikplekken) die Bonaire te bieden heeft.

Met de Wannadive boot kunt u de duikstekken uit de kust bezoeken. De Renegade is uitgerust met een 225 pk Yamaha motor, waardoor het hooguit tien minuten duurt om naar de duikplekken bij Klein Bonaire of het noorden te varen. Natuurlijk is dit schip met zijn schaduwrijke cabine en stevige ladder uitgerust met zuurstof, communicatieapparatuur en andere noodzakelijkheden. Er kunnen comfortabel 10 duikers aan boord en de boot vertrekt dagelijks 4-5 maal naar de duikstekken.

In de duikwinkel kunt u terecht voor duikuitrustingen (ook technisch) en accessoires van toonaangevende merken en treft u een collectie boeken van Paul Humann en Ned DeLoach aan over alle onderwater vissen, beestjes en hun gedrag in het Caribisch gebied en de wateren van Bonaire.

Een dagje anders dan duiken

Behalve dat Bonaire over uitstekende duiksites beschikt, is er nog veel meer te beleven en te zien. Ga met de kayak er op uit om het bijzondere mangrove bos te ontdekken, beleef de opwinding van het strandzeilen, 'duik' de grotten in, trek de bergen in met een mountainbike, windsurfen voor wie geen genoeg krijgt van het water, of laat u door geoefende gidsen leiden in de geheime wereld van de vogels. Bij Den Laman helpen ze u graag verder met informatie over de prijzen en reserveringen hiervoor.

Foto’s

Dive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut Bonaire

Kamers

Dive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut Bonaire

Eten & Drinken

Dive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut Bonaire

Duiken rond Bonaire

Dive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut Bonaire

Duikcentrum Wannadive Bonaire

Dive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut Bonaire

Een dagje anders dan duiken

Dive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut BonaireDive Hut Bonaire

Prijzen

PRIJZEN : Klik op de gele balk hieronder voor de gewenste luchthaven en reisduur.
De prijslijst wordt voor u samengesteld en verschijnt na enkele seconden.

Klik op de gele balk hieronder voor de gewenste luchthaven en reisduur. De bijbehorende prijzen worden automatisch geladen. Klik vervolgens op een prijs in de tabel om alle details op het boekingsformulier te zien.

Reisvoorkeuren:

Opmerkingen:

Inbegrepen

 • retourvluchten vanaf Schiphol met TUIfly of KLM naar BONAIRE in standaard klasse, indien niet mogelijk, is een hoger tarief van toepassing (voor meer informatie zie "Vertrek luchthavens", "Lijndienstvluchten" & "Bagage regelmenten informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • luchthavenbelasting
 • autohuur 7-14 dagen (double cabin pick-up met airco INCLUSIEF CDW verzekering (t.w.v. USD 11 per dag))
 • 6-12 dagen ongelimiteerd lucht, NITROX & lood
 • 7 tot 14 nachten in accommodatie o.b.v. logies & ONTBIJT (voor meer informatie zie "Accommodatietypes & verzorgings informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • diensten van onze locale agent/host(ess
 • zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier

  Niet inbegrepen

  • reis- en annuleringsverzekering
  • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen
  • administratiekosten € 15,- per factuur / boeking
  • exitbelasting
  • marinepark penning

  Let Op! Door de grote diversiteit van inkoopbronnen van Diving World tonen de prijslijsten geen real-time beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchtklassen (zie "Lijndienstvluchten" bij "Algemene informatie" hieronder) en kamers ten tijde van publicatie en zijn vaak afhankelijk van de dagprijzen van onze partner tour operators. Indien de goedkoopste vluchten en accommodatietypes niet meer beschikbaar zijn ten tijde van boeking (of offerte) bieden wij de volgende laagste beschikbare dagprijs vrijblijvend aan voordat wij uw boeking definitief maken.

  Algemene informatie

  • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier
  • Bagage regelmenten informatie: klik hier
  • Accommodatietypes en verzorgings informatie: klik hier
  • Lijndienstvluchten informatie: klik hier
  • Vertrek luchthavens: klik hier
  • Reis- en annuleringsverzekering informatie: klik hier
  • ANVR brochure & reisvoorwaarden: klik hier
  • SGR (financiële) Garantieregelingen: klik hier
  • Calamiteitenfonds Garantieregelingen: klik hier
 • Reis reserveren

  Je hebt nog geen datum gekozen. Kies eerst een datum via het tabblad PRIJZEN of klik op de button hieronder.

  Beoordelingen

  Klanten aan het woord

  Diving World Duikvakanties

  Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

  Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

  Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

  Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

  Volg ons op Social Media

  Hotspots