Reisadvies

Liveaboard Routes Belize

Liveaboard routes rond Belize

Klik hier voor het Belize vertrekschema

Belize ligt aan de noordoostkust van Midden-Amerika en grenst in het noorden aan Mexico, in het zuiden en westen aan Guatemala en in het oosten aan de Caraïbische Zee. Met één been in de jungle en het andere ondergedompeld in de warme zee, combineert Belize het beste van twee werelden. De overvloed aan terrestrische en mariene soorten én de diversiteit in ecosystemen geven Belize een plaats in de belangrijke “Mesoamerican Biological Corridor”. Het kleine land herbergt het op één na grootste koraalrif ter wereld en drie van de vier atollen op het westelijk halfrond.

1 gevonden.

Atollen van Belize

Caraïbische Zee > Belize > Liveaboard Routes Belize

Met zicht dat oploopt tot 50 meter spot je sponsformaties, zachte koralen en veel verpleegsterhaaien, schildpadden en roggen. Natuurlijk ontbreekt de Blue Hole niet!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots