Reisadvies

Liveaboard Routes Belize

Liveaboard routes rond Belize

Klik hier voor het Belize vertrekschema

Belize is dť plek van het tweede grootste barrier reef in de wereld. De drie welbekende atollen en hun lagoons zijn thuis van een levendige onderwaterwereld. Van fantastische wanden en drop offs tot uitgestrekte ondiepe koraaltuinen.

Het Turneffe atoll kent ontelbaar verschillende duikstekken zoals grotten, ondiepe lagoons en koraalriffen. Stroming kan zorgen voor spectaculaire driftduiken en ontmoetingen met barracuda, haaien en roggen.

Door de diversiteit aan duikstekken is Belize geschikt voor elke duiker, van beginner tot ervaren. Een combinatie van macro en pelagisch onderwaterleven is te vinden bij Ligthouse reef. De zachte koralen en sponzen in combinatie met indrukwekkende wanden zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook is het Ligthouse reef thuis van de befaamde Blue Hole.

1 gevonden.

Atollen van Belize

CaraÔbische Zee > Belize > Liveaboard Routes Belize

Met zicht dat oploopt tot 50 meter spot je sponsformaties, zachte koralen en veel verpleegsterhaaien, schildpadden en roggen. Natuurlijk ontbreekt de Blue Hole niet!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots