Reisadvies

Verlengen op de Bahama's

Verleng je vakantie op de Bahama's

Heb je heerlijk genoten van een liveaboardcruise rond de Bahama's? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World biedt daarom verleningsbestemmingen aan ná diverse liveaboardreizen. Na de wateren rond de Bahama's doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kun je de bovenwaterwereld van de Bahama's bewonderen.

Al genoeg van de Bahama's genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen met een prachtige stop-over. Maak je prachtige vakantie nog onvergetelijker door er een aantal dagen achteraan te plakken. Geniet van twee prachtige vakanties in één!

1 gevonden.

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Bahama's

Caraïbische Zee > Bahamas > Verlengen op de Bahama's

Op de Bahama’s schijnt vrijwel altijd de zon en geniet je van een heerlijke strandvakantie tussen de wuivende palmbomen.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie op de Bahama's voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots