Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Bahamas Resorts
‘It’s better in the Bahama’s’

Vrijwel recht tegenover de zuidoostkust van Florida ligt de eilandengroep ‘de Bahama’s’. Dit tropische paradijs - met een van de helderste oceanen ter wereld en idyllische stranden - bestaat uit ongeveer 700 eilandjes. De slagzin waarmee de eilandengroep zich internationaal profileert is: ‘It’s better in the Bahama’s’. Bent u nieuwsgierig of dit fantasie of realiteit is? Ervaar het zelf!

De zon schijnt bijna het hele jaar en het water rond de sprookjesachtige eilanden is nooit kouder dan twintig graden Celsius! Onder de golven treft u briljante onderwatertaferelen; een waar kleurenpalet. De Bahama’s staan bekend als ultieme haaien duikstek. De verschillende duikcentra – zoals Walkers Cay en New Providence – kunnen uw dromen werkelijkheid laten worden; zij bieden speciale haai-duiken, waarbij de dieren gevoerd worden door ervaren instructeurs en specialisten.

Gaat uw voorkeur uit naar een spontane ontmoeting? Geen probleem! Door de enorme spreiding van de eilanden heeft u kans op ontmoetingen met vele Caraibische haaiensoorten: de tijgerhaai, stierkophaai en de hamerhaai. Dat is nog niet alles: ook adelaarsroggen, dolfijnen, walvishaaien en (in het juiste seizoen met enig geluk) bultrug walvissen verschuilen zich in de mystieke wateren, om over de rifvissen nog maar te zwijgen!

Op het vaste land van het eiland New Providence vindt u de hoofdstad Nassau. Deze stad is een ware toeristische trekpleister. U kunt er onder meer een bezoek brengen aan Fort Charlotte, Bay Street, de Straw Market of het casino. Daarnaast is het mogelijk deel te nemen aan speciale tours, die u kennis laten maken met de aller mooiste plekjes van deze bijzondere omgeving! Ten slotte is het mogelijk om met boot- en/of vlieg-trips de kleinere, (soms) onbewoonde eilandjes te bezoeken; een onvergetelijke ervaring!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Bahamas Resorts
All inclusive
Small Hope Bay Lodge kan gemakkelijk in één woord omschreven worden: ‘geweldig’! U waant zich in een klein, rustiek paradijsje. De lodge is volledig all inclusive!
***+
All inclusive
Een van de mooiste paradijsachtige resorts in Grand Bahamas met een adembenemend uitzicht op de oceaan. Het duikcentrum heeft een perfecte locatie om iedereen tevreden te stellen: beginners, ervaren d...