Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Machico
Zeereservaat voor de deur!

Duikvakantie in Machico: Tussen 1440 en 1496 fungeerde het oostelijke deel van Machico als hoofdstad van het eiland, tegenwoordig is de functie van hoofdstad overgenomen door de stad Funchal. Echter maakt dit Machico niet minder aantrekkelijk: slenter door de straatjes, die vroeger al een populaire bestemming vormde voor ontdekkingsreizigers of geniet van een aangenaam diner in een van de restaurants, die voornamelijk gespecialiseerd zijn in visgerechten.

Tegenwoordig treft u aan de rand van de oude stad een modern (bewaakt) zand- en keienstrand. Nu zult u misschien denken: ‘Wat is er modern aan een strand?’ het antwoord is ‘niet zoveel, maar het strand van Machico is uitgerust met toiletten en douches, wat niet altijd zo is geweest in deze badplaats!’.

Voor duikers is Machico een perfecte uitvalbasis: het populaire zeereservaat ligt voor de deur! Hier leven onder meer grote scholen vis - waaronder barracuda’s -, octopussen en macro organisme maar ook anemonen en koraal.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Machico
****
LO/HP/VP & duiken
Prijzen inclusief duiken! Bij dit hotel geniet u van onverstoorde rust in een prachtige omgeving. De kamers zijn mooi gedecoreerd en het Haliotis duikcentru...
****
LO/HP/VP & duiken
Prijzen inclusief duiken! Vanuit Vila Galé Santa Cruz kunnen er diverse watersporten gemakkelijk geoefend worden, waaronder duiken! Het hotel ligt in Gaula,...