Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Caniço de Baixo (Madeira)

Duikvakanties CANIÇO DE BAIXO - thuisbasis van Manta Duikcentrum
Caniço is een belangrijk toeristisch centrum aan de zuidkust van Madeira, tussen de steden Santa Cruz en de hoofstad Funchal. Gebouwd tegen een heuvel, kunt u vanaf het dorp genieten van spectaculaire vergezichten over het landschap en de oceaan.

Caniço heeft een pittoresk centrum met een gezellig dorpsplein, een kerkje en een wandelboulevard met winkeltjes en restaurants. De omgeving is rustig met veel begroeiing en leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen. De kust is rotsachtig en wordt afgewisseld door een paar mooie kleine stranden. De twee bekendste zijn het Roca Mar strand en het Lido Galomar strand. De typische levendigheid van een dorp en de prachtig kust, maken Caniço tot een echt vakantieoord!

GARAJAU
Garajau ligt aan de kust tussen Funchal en Caniço en dankt zijn naam aan de Grote Stern (Thalasseus sandvicensis) die hier in grote getalen broed. De zee en de onbewoonde eilandjes Ilhas Desertas zijn in 1986 uitgeroepen tot nationaal park. Dankzij biologische schatten, unieke duikcondities en buitengewone helderheid van het water in het Garajau Partial Nature Reserve, geniet deze plek internationale faam. Duikers vanuit de hele wereld komen duiken in Garajau.

De onderwaterwereld is hier prachtig. U komt gegarandeerd oog in oog te staan met reuze zeebaarzen die het leuk vinden om een stuk met u mee te zwemmen. Ook makrelen en baracuda’s zullen niet ontbreken.

FUNCHAL - De hoofdstad van van Madeira.
De hoofdstad van de archipel ligt aan de zuidkust van Madeira. De prachtige baai van Fuchal wordt voorzien van warm water uit de Atlantische Oceaan en is omgeven door hoge, groene bergen en diepe valleien. Funchal dankt zijn naam aan een zoetgeurend, wild kruid met de naam Foeniculum vulgare, beter bekend als Venkel, dat in overvloed bloeide toen de eerste inwoners zich er vestigden.

De stad heeft een veelheid aan ontspanningsmogelijkheden en uitgaansgelegenheden. U kunt een bezoek brengen aan de geweldige tuinen, lekker door de pittoreske straatjes en pleinen dwalen of ontspannen genieten in een van de cafeetje in het stadscentrum.
De musea en historische gebouwen zijn ook een bezoekje waard, evenals de kunst gallerijen met werk van nationale en internationale kunstenaars. Het briesje vanuit de zee lokt u vervolgens naar de jachthaven met schepen vanuit de hele wereld!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Film en Downloads
Bestemmingen Caniço de Baixo (Madeira)
3*+
LG, LO of HP
Deze kleinschalig en charmant aparthotel ligt op 150 m loopafstand van Manta Divers en het Marine Reserve huisrif in het rustige Canico de Baixo.
***
Logies & ontbijt
Hotel Galomar ligt op een indrukwekkende klip aan zee, boven duikcentrum Manta en Lido Galomar, en biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Direct ernaast vindt u het zusterhotel Sport Ho...
****
Logies & ontbijt
Hotel Galosol ligt direct aan zee op de historische kaap Ponta da Oliveira in een zeer rustige omgeving. De sfeervolle kamers bieden schitterende vergezichten over de Atlantische Oceaan en persoonlijk...
LG, LO of HP
Neem deel aan de trips van het Atalaia Duikcentrum. Daarna kunt u optimaal genieten van ontspanning, liggend aan het met zon overgoten zwembad!