Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
São Vicente
Duiken met Haliotis – EXCLUSIEF bij Diving World!
SAO VICENTE KORTINGEN: € 75 pp (1 week) & € 150 pp (2 weken) al in de prijzen verwerkt!
Het beste duikgebied in Kaapverdië is exclusief te boeken bij Diving World!

São Vicente is onderdeel van de welbekende Kaapverdische eilandengroep. Er heerst een aangenaam tropisch klimaat in deze bergachtige woestijnomgeving. Wanneer u van dit type landschap houdt, zal São Vicente u vast en zeker betoveren! Dankzij de bergen regent het weinig en vinden er amper stormen plaats op het eiland, het klimaat resulteert in relatief weinig groen. São Vicente staat in de top 3 van ’s werelds beste bestemmingen om de Blauwe Marlijn te spotten!

“Parelwitte stranden, azuurblauwe wateren en tropische temperaturen”, oftewel perfecte omstandigheden voor zonaanbidders, treft u onder meer bij het strand dat grenst aan de hoofdstad Mindelo. Daarnaast zijn er meer dan genoeg bezienswaardigheden/toeristische trekpleisters te bezoeken wanneer u even een dagje niet wilt duiken: breng een bezoekje aan Fortim d’El Rei (letterlijk ‘het fort van de koning’) en geniet van het fantastische uitzicht dat u vanaf hier heeft, maak prachtige wandelingen of kijk uw ogen uit op de beroemde vismarkt! De mogelijkheden zijn eindeloos op het zonnige eiland!

Onder meer in de hoofdstad Mindelo treft u vele restaurants en bars, al dan niet met live muziek. En dat is niet het enige wat São Vicente een feestelijk karakter geeft: (voornamelijk) in het hoogseizoen kunt u deelnemen aan het bruisende nachtleven en in februari bewondert u de mooiste kostuums, vol tierelantijntjes, gedurende de Braziliaanse carnaval - die hier uitbundig gevierd wordt. In het prachtige centrum (waaronder het historisch deel) wordt u verwelkomd door de klanken van livemuziek van de straatmuzikanten die zich voor, naast en rondom de karakteriserende gebouwen bevinden.

De internationale luchthaven bevindt zich aan de westkant van het eiland, op een autoritje van minder dan 15 minuten afstand van Mindelo.

Duiken rond São Vicente
Het zicht in de mysterieuze Kaapverdische wateren varieert van 15 tot 20 meter – meer dan genoeg om de spannend uitziende zandtijgerhaaien die hier leven te spotten! Verder is het aantal meters dat u ver kunt kijken afhankelijk van het getij en de weersomstandigheden. De zomermaanden zijn de beste tijd van het jaar om São Vicente met een bezoekje te vereren; de watertemperatuur ligt dan gemiddeld tussen de 25° en 28° graden Celsius. Wanneer u de wateren rond São Vicente betreedt, raden wij een wetsuite met een dikte van 5mm aan. Ook is het mogelijk in de wintermaanden af te reizen naar deze veelbelovende bestemming: vele vakantiegangers kiezen ervoor om te overwinteren op een van de prachtige Kaapverdische eilanden!

São Vicente is de thuishaven van welbekende duikstekken zoals Djeu Insane, Piòes, Ladra Cachorro, Ponta Canjana, Ponta Nho Jo, São Macário en Sem Ancora. Hier kunt u riffen bewonderen die bestaan uit grote en kleine rotsen, waar onder meer trompetvissen, murenen en allerlei kleine kleurrijke visjes (zoals Juffers) leven. Ontdek het zelf!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Aanbieding: € 75 pp korting al in prijzen verwerkt!
Alle prijzen inclusief 10 bootduiken per week!
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen São Vicente
****
Logies & duiken!
Prijzen inclusief bootduiken! Plons in het zwembad, parkeer in de parkeergarage, vermaak u dankzij het entertainment en bovenal: maak prachtige duiken rond ...
***/****
LO & duiken!
Prijzen inclusief bootduiken! In het hotel treft u comfortabel, schone kamers met dorp- of zwembadzicht. Het Haliotis duikcentrum bevindt zich binnen de mur...
****
LO & duiken!
Prijzen inclusief bootduiken! Prassa 3 biedt 8 (master) suites en beschikt over een restaurant en bar! De accommodatie ligt op steenworp afstand van het Hal...