Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Santiago
Het meest Afrikaanse eiland van KaapverdiŽ!
SAO VICENTE KORTINGEN: Ä 75 pp (1 week) & Ä 150 pp (2 weken) al in de prijzen verwerkt!
Het beste duikgebied in KaapverdiŽ is exclusief te boeken bij Diving World!

Duikvakanties Santiago:
Santiago is niet alleen het grootste eiland van KaapverdiŽ, het is ook het eiland met de grootste diversiteit en variatie. Een uitstekende combinatie van bergachtige gebieden, culturele bezienswaardigheden, diverse stranden en een sfeervol nachtleven in de hoofdstad Praia.

Santiago is een bergachtig eiland met groene valleien en bananenplantages. In het noorden ligt de baai van Tarrafal met zandstrand en kleine kleurige vissersbootjes. Deze baai staat bekend om haar fantastische duik en snorkelmogelijkheden. ook de plaatselijke bevolking brengt graag de vrije dagen door in de baai van Tarrafal.

De hoofdstad Praia ligt in het zuiden, ook de oude hoofdstad van KaapverdiŽ ďCidade VelhaĒ ligt op Santiago. Dit is de eerste stad die door de Portugezen op KaapverdiŽ werd gebouwd. Vanaf het oude fort ď Real de S„o FelipeĒ, heeft u een prachtig uitzicht over het eiland. De hoofdstad Praia heeft twee stranden: Praia Mar en Quebra-Canela, ten westen van het centrum van de stad.

Op Santiago kan het erg warm zijn. De wind die vanaf zee komt zorgt er voor dat de temperaturen aan land aangenaam zijn.


Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Santiago
**
Logies
Geniet van uw vakantie ver weg van het massatoerisme in een kleinschalig en uniek verblijf op een fantastische locatie!