Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Kaapverdische Eilanden
Zon, witte zandstranden aan een helderblauwe zee!
SAO VICENTE KORTINGEN: Ä 75 pp (1 week) & Ä 150 pp (2 weken) al in de prijzen verwerkt!
Het beste duikgebied in KaapverdiŽ is exclusief te boeken bij Diving World!

Duikvakantie KaapverdiŽ / Kaapverdische Eilanden: KaapverdiŽ, of de Kaapverdische eilanden, ligt midden in de Atlantische Oceaan, ongeveer vijfhonderd kilometer uit de kust van Senegal in West-Afrika en vormen een eilandengroep van tien eilanden waarvan er negen bewoond zijn. Cabo Verde is Portugees voor Groene Kaap. KaapverdiŽ is eeuwenlang een Portugese kolonie geweest met Creoolse invloeden die op dit moment nog steeds merkbaar zijn. Binnen deze eilanden groep is de mix van Portugese stijl met Afrikaanse charme duidelijk terug te vinden. De bevolking is erg vriendelijk en behulpzaam. De dagen zijn gevuld met veel zon en de witte zandstranden aan een helderblauwe zee zorgen voor een ontspannen vakantiebestemming.

Klimaat
De temperaturen op KaapverdiŽ liggen tussen de 22 en 30 graden Celsius en het zeewater heeft een temperatuur tussen de 22 en 27 graden Celsius. Regen komt op KaapverdiŽ niet tot nauwelijks voor.

Flora en Fauna
KaapverdiŽ is niet erg groen en de meeste begroeiing bestaat dan ook uit cactussen. De kusten van KaapverdiŽ staan bekend als broedplaats voor zeevogels en zeeschildpadden. De zee rondom de eilanden is rijk aan bijzondere en zeldzame vissen en hier kunt u in het zomerseizoen ooggetuige zijn van de walvismigratie.

Stranden
Zowel Sal als Boa Vista bezitten prachtige witte zandstranden. Deze stranden zijn zeer geschikt om heerlijk van de zon te genieten of om verschillende watersporten te beoefenen. Op Boa Vista zijn er, naast brede zandstranden, veel gebieden met uitgestrekte zandduinen wat een uniek gezicht geeft.

Sport in KaapverdiŽ
Watersporten worden op de Kaapverdische Eilanden veel beoefend. Deze eilanden staan zelfs in de top 5 van beste kitesurfplaatsen ter wereld. Hier kunt u naast kitesurfen ook goed snorkelen, duiken en vissen.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Kaapverdische Eilanden
Boa Vista betekent niet voor niets letterlijk Ďmooi uitzichtí! Geniet van een geweldig uitzicht tijdens uw duikvakantie op de Kaapverdische eilanden.

Santa Maria op Sal eiland is de perfecte plek om te zonnen, duiken, zwemmen en te genieten van prachtige stranden en heerlijke rust.

Santiago is het eiland met de grootste diversiteit en variatie!
S„o Vicente behoort tot het welbekende land KaapverdiŽ. Het bergachtige woestijneiland kent tropische temperaturen, weinig regen en (bovenal) prachtige duikstekken!