Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
La Palma
Duiken vanuit La Isla Bonita!

Duikvakantie La Palma: Groene dalen, hoge bergen en prachtige watervallen zijn de kenmerken van La Isla Bonaita, La Palma.

Van de Canarische Eilanden ligt La Palma het verst verwijderd van Afrika. Van alle Canarische Eilanden valt de meeste regen op La Palma, hierdoor is La Palma het groenste van deze eilandengroep. Langs de steile rotskusten bevinden zich vele kleine zandstrandjes, ook staat het eiland bekend om de gitzwarte lavastrandjes. Het eiland heeft veel prachtige bossen en volop wandelmogelijkheden. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers. La Palma is het steilste eiland ter wereld met zijn 2.426 meter hoge Roque de los Muchachos en een zeediepte van circa 4.000 meter. Er wonen ongeveer 85.000 mensen op La Palma. Zij leven hoofdzakelijk van de landbouw. De belangrijkste produkten zijn bananen, avocado's, wijn en tabak. Het toerisme is nog niet zo ontwikkeld als op de andere Canarische Eilanden.

Kom tot rust in 1 van de sfeervolle schilderachtige dorpjes, struin door de straten van het historische Santa Cruz de la Palma of geniet van de heerlijke tappas op ťťn van de vele terrassen.

Diving World tip: Huur een auto om dit prachtige eiland op eigen gelegenheid te verkennen!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Aanbieding: Deel je duikpakket met je meederizigers!
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen La Palma
***
LG of LO
Centraal gelegen appartementen in de kleine badplaats Los Cancajos. Door de directe ligging aan zee en de nabijheid de duikschool is Centro Cancajos de perfecte uitvalbasis voor een heerlijk verblijf ...
****
LO, HP of AI
Hotel Taburiente Playa is het enige hotel in het sfeervolle badplaatsje Los Cancajos. Naast de all inclusive formulie is het verblijf ook te boeken op basis van logies en ontbijt of half pension. Een ...
***
LG, LO of HP
Dit sfeervolle complex heeft een prachtige ligging en is omgeven door tropische tuinen. De verzorgde appartementen liggen verspreid in diverse gebouwtjes op loopafstand van het centrum.