Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Gran Canaria - Puerto de Mogán

Duikvakantie & duiken Gran Canaria: Het pitoreske en rustige dorp wordt door z'n vele kanalen vanaf de haven ook wel "Klein Venetie" of "het Venetie van het Zuiden" genoemd. De vele smalle steegjes die door het dorp lopen dragen bij aan deze naam.
De laatste jaren is er veel gebouwd maar alles is zo ontworpen dat het geen afbreuk doet aan de sfeer en locale architectuur. Op deze manier wordt geprobeerd om zoveel mogelijk van het oorspronkelijke charme te behouden.
Vanuit de regering is het verboden om iets te bouwen met meer dan 2 verdiepingen. Ondanks het opkomende toerisme is de originele sfeer dus behouden!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken

Aanbieding!
Boek 5 dagen duiken en ontvang een gratis introductie duik voor je niet-duikende medereiziger(s)!

Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Gran Canaria - Puerto de Mogán
****+
Halfpension
Hotel Cordial Mogan Playa is een schitterend complex met een sfeervolle ambiance en omgeven door luxe in een schilderachtig vissersdorpje. Hier heeft u beslist een heerlijk ontspannen vakantie!
****
Self Catering
Een luxe en sfeervol appartementencomplex omringt door subtropische tuinen in een idyllische visserdorpje.
***
Halfpension
Een fantastisch gelegen complex, direct aan zee in het unieke dorpje Mogan. Naast de rust en schoonheid van de plaats, genieten de gasten hier van persoonlijke aandacht in een warme en familiaire sfee...