Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
El Hierro - La Restinga

Duikvakantie El Hierro: El Hierro is het meest zuidwestelijke en kleinste eiland van de Canarische Eilanden. Net als alle andere Canarische Eilanden is El Hierro bergachtig en zijn er zeer hoge kliffen te vinden. Van de Canarische Eilanden beschikt El Hierro over de meeste vulkanen, ongeveer 500. De meeste vulkanen bevinden zich aan de zuidkant van het Eiland.

El Hierro heeft een subtropisch steppeklimaat. Dat betekent vrijwel het gehele jaar door hoge temperaturen met weinig regenval.

Het is een perfect eiland voor natuur liefhebbers en rustzoekers.El Hierro biedt dan ook van alle Canarische Eilanden het meeste op het gebied van flora en fauna. Dat heeft het eiland te danken aan de onbekendheid onder de toeristen.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen El Hierro - La Restinga
**
Logies
Apartamentos Restinga zijn basic ingerichte appartementen met een fantastische ligging nabij de duikschool van Extra Divers.
Aanbiedingen voor El Hierro - La Restinga
Aanbiedingen voor alle landen...

Heeft u zich altijd al afgevraagd wat er leeft in de wateren om ons heen? Wij ook! Daarom helpt Diving World u om dť duikvakantie(s) van uw dromen te selecteren, in de mooiste landen van de wereld. Hier wachten parelwitte, met palmboom overgoten stranden op u. Bekijk de aanbiedingen! Hier begint uw zoektocht naar imponerende harde en zachte koralen, kleurenpaletten van kleine visjes en grote pelagische vissoorten. Maar daar blijft het niet bij! Ook bestemmingen waar de grote jongens door de wateren dolen zijn binnen handbereik! Durft u oog in oog te staan met mantaís, walvishaaien, bultrugwalvissen en een enorme diversiteit aan haaien?

Klik hier voor de aanbiedingen...
Helemaal klaar met door toeristen overspoelde bestemmingen? Bezoek het authentieke El Hierro - La Restinga! En duik in het oudste marine park van Europa!
2017
Korting al in prijs verrekend